Псевдосвалячът аут (видео)

Зрителите изритаха Камен от къщата на Big Brother
29 окт 2008 10:36,
48

Псевдосвалячът, който се канеше да "изкърти" (както сам казваше - бел. ред.) жените в къщата, напусна безславно Big Brotrher 4.

"Харесвам всички жени от 14 до 44 години. Свалял съм страшно много жени и имам много голямо самочувствие, което са ми създали тези жени", каза във визитката си Камен.

 

 


 

 

Думи, думи... но практиката показа, че именно трагикомичното му държание и липсата на всякаква живинка му изиграха лоша шега.

Снощи Филип, Константин, Самие и Камен се изправиха един срещу друг в битката за положителния вот на зрителите.

Създателят на Тошко - Филип - получи почти 40% от гласовете, докато останалите трима до последно бяха с почти равен процент.

Веднага след излизането си Камен сподели, че искал да напусне шоуто. Благодари на хората, които не са гласували за него.

Най-много му липсвала женската компания и именно затова нахаканият младок от Плевен нямал търпение да напусне шоуто.

Иначе седмицата на Страшния съд продължава.

В понеделник зрителите на Нова телевизия дадоха най-малко гласове за незрящата Мила, така шуменката се превърна в четвъртата напуснала риалити шоуто.

Снощи зрителите на Big Brother 4 решиха, че Камен е най-скучен за тях.

Ред е да видим днес кой от съквартирантите ще си събере багажа.

Довечера Даниела - Манол, Таня, Владо и Мартин - групата на червените, ще се борят за оцеляване.

Всичко за Big Brother

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
малееееееее..........егати тъпия , мазен и смотан ***!!!! нямам думи................
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
mnogo smqh mnogo sex sra6na rabota toq kamen4o napravo sa napikah ot smqh
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Лошо е когато всичко за теб се свежда до жени и коли. ***.
24
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 15 години
о като видиш как му виси гащеризона в началото и разбираш, че не е негов. това с колата нещо и на мен не ми прилича да е негов дрифт с две думи - ***
23
0
 
0
 
! Отговори
albena преди 15 години
egati idiota evala che go izgoniha ***
22
0
 
0
 
! Отговори
kiko преди 15 години
ot pleven sum dge takiva kat nego s lopata da gi rine6 bezuboto ku4e lae izloji se mn i gradu izloji toq malumnik
21
0
 
0
 
! Отговори
16 годишна преди 15 години
Познавам брат му,същия надут ,надменен селски бек ...Ама то крушата не пада по-далеч от дървото..Жалко само,че този тук оризили Плевен
20
0
 
0
 
! Отговори
perro преди 15 години
На този му давам колата и ако може да направи и 10% от показаното на клипа му давам 50 бона-както във всичко видяно ,така и в карането си е пълна бутафория-сигурен съм че за клипа си е хванал някой друг да кара,платил е на някаква селска да казва колко е супИр.....в крайна сметка се видя-нищо от това което каза не се случи...тоя май бърка психологията с психиатрията.....
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво нека го изгонят помияра такива дето само ходят да поругават и онижават жени трябва винаги да са вън от всякъде такива посрани свинари долни кучета трябва да са на ***.
18
0
 
0
 
! Отговори
дорита преди 15 години
Абе, вие дето гласувате, много сте ***, честно. Как можахте да изгоните младото момче и да оставите качулатия лалугер - Самие. Ако вота е реален, не мога да го разбера. Какъвто и да е Камен е по-добър от туркинята.
17
0
 
0
 
! Отговори
незнайния войн преди 15 години
Не е лошо хлапето, но само това - едно нелошо хлапе. И той като 80% от БГ популацията е ПОЗЬОР. Зад всичките тези приказки, кадри, коли и общщения не се крие нищо. . Просто Каменчо се обърка и забрави, че е едно да си интересен, ама съвсем друго е да си фалшив. Както и да го гледаме ББ е игра за мъже, а не за слънчеви палячовци, като него. И както каза един колега по-долу:ЕГАТИ СМОТААНОТИ И ФРУСТРИРАНО ХЛАПЕ.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
плевенски бек! чудн оми е дали така шофира по улиците? прости се го представям *** как се плъзга срещу моята кола, ейййй такива трябва да ги бесят!
15
0
 
0
 
! Отговори
Lora преди 15 години
хахахааа ако не друго поне ме разсмя с невероятните си напъни да убеди хората какъв секс символ и сваляч е, невероятен смях, тоя поглеждал ли се е скоро в огледало??? какви жени от 14 до 44 и десет годишна трудно ще му върже на това надуто ***.
14
0
 
0
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
ей такива *** са 80% от шофьорите...
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Този Биг Брадър е най-лошия от предишните. Преди Камен трябваше да изгонят дъртата и дебела туркиня Самие - тя и без това нищо не прави и въобще не се вписва в цялата обстановка. Другата голяма грешка на организаторите на предаването е че изгониха още в началото най-хубавата жена - Ирена (не се залъгвайте че зрителите с смс-ите решават - това е за балъците). Когато Ирена беше вътре поне имаше какво да се гледа, а сега съвсем си проличава провала на този Биг Брадър.
12
0
 
0
 
! Отговори
User21 преди 15 години
Този пикльо ако е пипал жена то тя е на неговото ниво! Няма нормална жена която да се хване с него! Като му гледам манталитета и отношението към жените, май още кара на дясна ръка! Дори и Рени-то го резна за закуска, а като я гледам не си затваря краката много ...
11
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Еееех,колко *** народ има ! Да им се радва на тия смешни манипулатори,на тези никаквици,такива долни *** има много в обществото ни.Никой нормален човек няма да седне и да си губи времето да зяпа тия *** / част 4 / .Направо ме отвращават.Отвсякъде палящина,отвсякъде копе*дащина.Аз какво правя ли ? чета книги,велики писатели,пиша стихове,гледам образователни филми,чета психология,за да се обогатя.А тези могат само да мразят - това им остава в жалкия живот.Приятна вечер от мен и с усмивка :))
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
hodi si lqgai vashlio zaspal
9
0
 
0
 
! Отговори
azzzz преди 15 години
Егати смотаното и фрустрирано хлапе!
8
0
 
0
 
! Отговори
Евгени преди 15 години
едната от жените в "турския съд" (не очиларката а другата), финно изманипулира мнението на хората, че видите ли Самие трябва да остане. после най-нагло бутаха гласуването с глупави предтексти докато Самие не я запазиха. нищо лошо лично против Самие, но това беше пример на турска манипулация